Lisää tietoa yrityksestä

Pikkuväki on pitkän historian omaava suomalainen lastenvaatekauppa. Se perustettiin vuonna 1976 Helsingin Munkkiniemeen palvelemaan paikallisia lapsiperheitä. Alusta asti Pikkuväki on ottanut asiakseen tuoda maahan kauniita, laadukkaita ja klassisia vaatteita lapsille maailman parhailta lastenvaatemerkeiltä.

child-817368_1280Liike on kasvattanut toimintaansa ja suosiotaan vuosien varrella, ja se avasikin toisen toimipisteen vuonna 2006 Kampin kauppakeskukseen. Vuonna 2008 Pikkuväki otti uuden askeleen ja osti suositun lasten kenkiä myyvän liikkeen Pompiin. Pari vuotta myöhemmin keväällä 2011 päätettiin Pikkuväki ja Pompii liittää yhteen yhdeksi isoksi myymäläksi kolmanteen kerrokseen Kauppakeskus Kamppiin. Pikkuväki-Pompii jatkaa liikkeen perinteistä linjaa tarjoamalla laadukkaita ja kauniita vaatteita ja kenkiä lapsille alan johtavilta merkeiltä.

Valikoimiin kuuluu moni lapsiperheille tuttu merkki, kuten Reima, Ticket Outdoor, Molo, Lego Wear, 3 Pommes, Superfit, Mimpi, Kinderit ja Sorel. Merkit myös vaihtelevat kausittain tarpeiden mukaan. Mukaan valikoimiin otetaan merkkejä, joihin lapsiperheet luottavat ja joista lapset itse pitävät. Perehtynyt ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa aina tarpeen vaatiessa ja antaa asiantuntevaa palvelua kaikentyyppisiä asuvalintoja koskien.

Pikkuväki on myös laajentanut toimintaansa internetiin, joten suosikkimerkkejä ja tuotteita saa nyt tilattua helposti verkostakin. Valikoimista löytyvät samat laadukkaat tuotteet, joita kaupataan myymälöissäkin. Toisaalta sivustolta löytyvät myös kattavat ohjeet kenkien ja vaatteiden valintaan oikeiden kokojen löytymiseksi. Tuotteilla on kulutussuojalain mukainen palautusoikeus, joten jos tilattu vaate ei sovikaan, sen voi näppärästi lähettää takaisin ja vaihtaa parempaan kokoon. Tarjontaa löytyy monille eri ikä-luokille ja kaikenlaisiin tarpeisiin juhlista ulkoleikkeihin.

Tarjouksia on säännöllisesti, ja niitä voi seurata kätevästi myös sosiaalisen median kautta. Sähköposti-ilmoitukset myös voivat auttaa pysymään ajan tasalla saapuvista uutuuksista ja alennusmyynneistä. Ostosten tekeminen verkkokaupassa on aivan yhtä turvallista, helppoa ja mukavaa kuin oikeassa myymälässä. Mikäli kaipaat myyjän mielipidettä tai sinulle jää kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella.

Monipuolinen valikoimamme takaa, että jokaiselle löytyy jotakin. Mikäli sinusta tuntuu että jotain uupuu, kerro siitä meille. Tutkimme mielellämme mahdollisuuksiamme lisätä kaipaamaasi tuotteen valikoimaamme. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin ja selvitämme epäselvyyksiä, jos niitä on. Meidät saa kiinni arkipäivisin sekä sähköpostin että puhelimen välityksellä.

You may also like...