Maksutavat ja Maksuturvapalvelu

Verkkokaupasta tilattaessa tuotteet maksetaan ennen toimittamista.

Tilauksen voi maksaa Maksuturvapalvelun avulla. Kun valitset Maksuturvan, siirryt ensiksi sen omille sivuille. Maksuturvan sivustoilla pääset maksamaan tilauksen verkkopankin tai luottokortin avulla valintasi mukaan. Voit aina tarkistaa tilauksesi ennen kuin varansiirto tapahtuu. Palvelu on täysin ilmainen eikä sitä varten tarvitse rekisteröityä. Maksusuoritukset pidetään erillisillä asiakasvaratileillä kotimaisissa pankeissa, kunnes ne viimein tilitetään kauppiaalle. Varat ovat erillään Maksuturvan omista varoista ja voivat ainoastaan liikkua myyjän ja ostajan välillä.

Käytössä ovat kaikki yleisimmät pankit, eli Nordea, Paikallisosuuspankki, Osuuspankki, Danske Pankki, S-pankki, Tapiola, Ålandsbanken, Säästöpankki, Aktia ja Handelsbanken. Korteista toimivat Visa, Visa Electron ja MasterCard. Pikkuväki-Pompii on tuotteiden ja palveluiden markkinoija ja toimittaja, reklamaatiot ovat puolestaan Suomen Maksuturva Oy:n vastuulla. Korttimaksuissa kauppa tehdään asiakkaan Maksuturvan välillä, kun taas myyjä vastaa muista kauppaan liittyvistä yksityiskohdista.

Tilausprosessin aikana Maksuturva tarjoaa opastusta ja tietoa. Maksusuorituksen jälkeen sinulle toimitetaan vahvistus maksusuorituksesta sähköpostitse, ja siitä löytyy myös linkki seuranta- ja peruutussivulle.

Jos valitset toimitustavaksi pakettitoimituksen, Maksuturva välittää vahvistusviestin vastaanotettuaan tiedon tilauksen saapumisesta kuljetuksesta vastaavalta yritykseltä. Vastaanoton jälkeen sinulla on aikaa seuraavaan päivään saakka tilauksen tarkistamiseen ja tarpeen vaatiessa peruutuksen suorittamiseen Maksuturvan välityksellä.

Visa_Inc._logo.svgJos valitset toimitustavaksi kirjaamattoman kirjeen, noudon tai myyjän oman toimituksen, Maksuturva välittää sinulle vahvistusviestin myyjän kuitattua tilauksen lähetetyksi tai perille menneeksi. Tällöin sinulla on maksimissaan viisi päivää tilauksen tarkistamiseen ja peruutuksen suorittamiseen Maksuturvan kautta.

Kun olet maksanut tilauksesi, voit seurata kirjatun lähetyksen kulkua Maksuturvan kotisivuilla klikkaamalla vahvistussähköpostin mukana tulevaa linkkiä. Kun tilauksesi on saapunut, maksu tilitetään automaattisesti myyjälle. Jos tilauksesi ei saavu perille tai tuotteet eivät vastaa tilaustasi, voi tehdä peruutuksen Maksuturvan kautta ja saat rahasi takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli kaikki on kunnossa, ei ole tarpeen kuitata tilausta tai reagoida muutoin.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai epäilyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään kaikissa tilauksia ja maksutapoja koskevissa kysymyksissä. Käytämme ainoastaan turvallisiksi ja luotettaviksi todettuja toimitapoja ja kumppaneita, jotta asiointi sujuisi mahdollisimman joustavasti ja asiakasystävällisesti.

You may also like...