Pue lapsesi tyylikkäästi

Lapsille on saatavilla lukuisia erilaisia vaatteita, joiden avulla saat tehtyä myös lapsesi ulkomuodosta tyylikkään. Varsinkin muotia seuraavat vanhemmat tykkäävät pukea lapsensa muotivaatteisiin, ja siinä näistä pikkuisista vasta söpöjä tuleekin! Tässä kannattaa kuitenkin aina muistaa käyttää maalaisjärkeä. Esimerkiksi oman lapsen mukavuutta ja viihtyvyyttä ei saa missään nimessä laiminlyödä, sillä lapset touhuavat tietenkin paljon eri asioita kuin me aikuiset.

kids

Lapsien erilainen arki

Lasten pukeutuminen viestii selvää kuvaa vanhemmista, ja siksi on tärkeää pitää lapsien pukeutuminen huoliteltuna ja siistinä. Lapsien temmellykset tulee ottaa huomioon, koska pikkuisten vaatteet likaantuvat tottakai kaikista helpoiten esimerkiksi erilaisissa leikeissä. Pihalle onkin hyvä valita sellaiset vaatteet, jotka kestävät ja eivät ole upouusia.

Sää on myös yksi tärkeimmistä, sillä lapsi tarvitsee enemmän vaatetta kylmissä olosuhteissa kuin aikuiset. Eli vaikka haluaakin pukea lapsensa trendikkäästi, ei saa unohtaa muun muassa juuri niitä talven paukkupakkasia tai vastakohtaisesti kesän kuumia helteitä.

Yhteensopivuus tämän päivän trendinä

Nykypäivänä on muodissa myös se, että pukee lapselleen samankaltaiset asut kuin itselleen. Tämän voi toteuttaa esimerkiksi erilaisilla asusteilla, kengillä tai muilla vaatekappaleilla. Monet eri kenkämerkit myyvät samanlaisia kenkiä sekä pienemmälle että vanhemmalle sukupolvelle. Tälläisiä merkkejä ovat esimerkiksi Adidas, Timberland, Converse, Nike ja lukuisia muita.

Nykypäivänä on myös muodikasta pukea lapsi erilaisiin merkkivaatteisiin. Tässä on kuitenkin varjopuolia, sillä lapset kasvavat nopeasti, ja kalliimmat merkkivaatteet pääsevät käyttöön vain muutamaksi kerraksi. On kuitenkin olemassa erilaisia kirpputoreja ja muita kierrätysmahdollisuuksia, ja tällöin merkkivaatteiden saanti ja myynti on paljon helpompaa.

Lapsien pukeminen lähtee tavallisesti siitä, kuinka vanhemmat itse pukeutuvat. Jos tyyli on rennompi, he pukevat myös lapsensa rentoihin adidas-lenkkareihin, farkkuihin ja isoihin paitoihin. Mikäli esimerkiksi äiti on tyyliltään elegantimpi, saattaa myös lapsen päällä nähdä hienompia ja esimerkiksi naisellisempia vaatteita. Nämä tietenkin riippuvat täysin ihmisestä, eikä tälläinen ole yleistettävissä.

timberland

 

adias

 

Lähtökohtana lapsen hyvinvointi

Lähtökohtaisesti on kuitenkin tärkeää se, että lapsella on hyvä olla kantamissa vaatteissaan. Monien silmään kuitenkin miellyttää yleissiisteys pukeutumisessa, ja erilaiset trendikkäät yksityiskohdat saavat uutta ilmettä myös lasten asukokonaisuuksiin.

You may also like...