Reima-lastenvaatteet

reima

Tällä kertaa tutustumme yhteen Suomen tunnetuimmista lastenvaatemerkeistä. Kyseessä on Reima, joka on keskittynyt valmistamaan erityisesti ulkovaatteita. Reima on valmistanut laadukkaita lastenvaatteita, jo vuosikymmenten ajan. Muita Reima Oy:n omistamia merkkejä, ovat Tutta ja Lassie. Reima Oy on perustettu Suomessa, Kankaanpäässä jo vuonna 1944, ja sen jälkeen merkki on tullut suosituksi, kaikkien suomalaisten lapsiperheiden keskuudessa. Reima on vuodesta 2011 alkaen, ollut amerikkalaisen Riverside-yrityksen omistuksessa, ja sen avulla, Reima-merkkiä on pikku hiljaa alettu kansainvälistää. Tarkoituksena on, että siitä tehtäisiin yksi maailman johtavista lasten ulkoiluvaatebrändeistä.

Suurimpia keksintöjä, on Reiman ja Porin Puuvillan, yhdessä kehittelemä Enstex-kangas, jonka ulkopinta on vettä ja likaa hylkivää materiaalia, ja sisäpinta mukavan pehmeää puuvillaa. Materiaali on helppohoitoinen, ja toimii ominaisuuksiensa ansiosta, loistavasti juuri lastenvaatteissa. Reima tekee vaatteita vauvoista aina kouluikäisiin saakka. Kokoja heidän vaatteistaan löytyy 50 cm alkaen ja 164 cm päättyen. Reiman vaatteet ovat melko kalliita siihen nähden, että lapset kasvavat nopeasti, ja vaatteita saatta joutua uusimaan vuosittain, mutta ne ovat myös erittäin laadukkaita, kauniita, ja kestäviä. Voit esimerkiksi antaa tai myydä, pieneksi jääneet vaatteet eteenpäin. Lastenvaatekirpputoreilta, löytyy varmasti Reiman ulkoiluvaatteita, myös käytettyinä.

Tällä hetkellä, Reima Oy:n toimitusjohtajana toimii Elina Björklund, joka työskentelee samaan aikaan, muun muassa Marimekon hallituksessa. Björklund omaa pitkän kokemuksen, suomalaisten merkkien parissa, ja toimii johtajana, kasvattaen Reiman brändiä kansainvälisillä markkinoilla. Brändäyksessä pidetään tärkeänä sitä, että Suomessa ulkoilu on tärkeää, ja sen vuoksi myös laadukkaat, joka sään kestävät ulkoiluvaatteet, ovat meille sydämen asia. Ei vain ulkoiluvaatteita, vaan koko ulkoilukulttuuri, ja ulkona liikkumisen ilo, tahdotaan viedä maailmalle vientituotteena. Tätä kaikkea edustaa Reima.

You may also like...