Toimitus, palautukset ja epäselvyyksien ratkaiseminen

Toimitukset Suomeen saapuvat normaalisti 3-5 arkipäivän sisällä, ja muihin EU-returningmaihin 5-10 arkipäivän kuluessa. Liikkemme ei vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimitusajoissa. Toimituskulut ovat ilmaiset, mikäli tilauksesi arvo ylittää 200 euroa.

Palauttaminen on helppoa. Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. 14 vuorokauden vaihto-oikeus alkaa siitä hetkestä, kun asiakas on saanut tuotteen. Palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäisissä pakkauksissa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ei ole riittävää, että tuote- sekä hintalaput lähetetään irrallisina tuotteen mukana takaisin, vaan tuotelappujen on oltava yhä kiinni. Vaatteiden on oltava pesemättömiä ja käyttämättömiä. Palautuksia ei oteta enää vastaan 14 päivän määräajan mentyä umpeen. Myöskään postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei oteta vastaan.

Tuotteita voi myös palauttaa mihin tahansa myymälöistämme. Osoitetiedot löytyvät myymälöiden yhteystiedoista. On tärkeää ilmoittaa palautuksista etukäteen sähköpostin välityksellä, jotta pystymme varmistamaan samalla onko tuotteen vaihto- ja palautusoikeus yhä voimassa. Tuodessasi tuotteen ota mukaasi joko tilausvahvistus tai muu tosite, josta näkyy alkyperäisessä kaupassa käytetty maksutapa.

Palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen palautuksesi hyväksytään ja rahasi palautetaan suoraan tilillesi kokonaisuudessaan. Kaikissa peruutus-, palautus- ja reklamaatiotilanteissa ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostin välityksellä. Reklamaatiotapauksissa tavallinen käytäntö on korjata tuote tai vaihtaa se uuteen.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen tai tuotteita, toimi näiden ohjeiden mukaan:

  • Tuotteen, jonka haluat palauttaa, on oltava avaamaton, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan tuotelappuja myöten.
  • Tilinumero vauhdittaa palautuksesi hyvityksen käsittelyä, joten liitä se palautukseesi.
  • Suojaa palautettavat tuotteet hyvin. Käytä pakettia, joka vastaa sitä, jossa tuote toimitettiin. Sulje se hyvin. Palautettavien tuotteiden säilyminen ehjinä kuljetuksen aikana on asiakkaan vastuulla.
  • Palauttaminen on sinulle ilmaista. Kiinnitä palautuspakettiin osoitetarra, joka tuli tuotteen mukana.
  • Kuljeta palautettava paketti postin toimipaikkaan, ja pyydä sen lähetyksestä kuitti. Pidä kuitti tallessa ainakin 3:n kuukauden ajan. Kuitti on tositteesi tuotteen palautteesta.

Verkkokauppa pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Ennen tilausta asiakkaan tulee tutustua sillä hetkellä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli sinulle jäi kysymyksiä tai sinulla on toimitusta tai palautuksia koskevia kysymyksiä, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. Palvelemme sinua arkipäivisin.

You may also like...