Perheemme elämää

Siitä on vierähtänyt jo hetki aikaa, kun olen viimeksi kirjoitellut tänne blogin puolelle. Elämä on mennyt niin tässä lapsiperhearjessa kiinni, joten tämä perinteinen kävi minullekin, eli ei ollut aikaa omille harrastuksille tai blogille. Nyt kuitenkin arki on tasaantunut, sillä otin hieman pidemmän vapaan, jotta arki saadaan pyörimään normaalisti. Tästä huolimatta olen kuitenkin vienyt lapsia päiväkotiin, jotta saisin rästiin jääneitä asioita tehtyä sekä ladattua hieman omia akkujani.

family

Tämä aika on tuntunut tekevän tehtävänsä, sillä nyt koti kiiltää, kun olen saanut tehdä kotona kaikki rästiin jääneet hommat sekä hoidettua myös perheen muut rästissä olevat asiat. Aluksi minua mietitytti kauheana se, että vein lapset hoitoon vaikka itse olin kotona, mutta kuitenkin ymmärsin hetken kuluttua, että tämä on vain väliaikaista ja se on myös hyväksi lapsilleni, että he saavat olla kavereidensakin kanssa. Lisäksi olen itse ollut energisempi tarhasta noudon jälkeen ja olemme touhunneet paljon lapsien kanssa päivän jälkeen. Lapset ovat olleet aivan innoissaan yhteisistä leipomishetkistä sekä valokuvaussessioista, joita olemme järjestäneet, jotta saisimme kotimme valokuvaseinän valmiiksi mahdollisimman nopeasti.

Nyt, kun mieheni on jäämässä kesälomalle, olen itse siirtymässä pikkuhiljaa työelämään. Meillä on tässä yhteistä aikaa koko perheelle sellainen puolitoista viikkoa, jonka ajattelimme reissata asuntovaunun kanssa. Ensimmäinen kohde, joka on ehdottomasti lapsien suosikki on Naantali ja Naantalin muumimaailma. Mietimme myös mieheni kanssa, jos jäisimme Naantaliin hieman pidemmäksi aikaa ja kävisimme moikaamassa muumejakin useampaan kertaan. Naantali on kuitenkin aivan huikea kesäkaupunki ja siellä varmasti niin lapset kuin aikuisetkin voisivat viihtyä. Eniten myös jännittää, kun tämä suomenkesä on ollut tähän asti tällainen, että mitä tuleman pitää kun h hetki lähestyy ja käännämme autonkeulan kohti naantalia. Toivottavasti kuitenkin sää edes tämän kerran suosisi perhettämme ja saisimme viettää unohtumattoman ja rentouttavan loman ennen työhön paluuta.

family

Lisäksi nyt, kun olen ladannut akkuja olen myös tajunnut olla kiitollinen siitä, miten onnekas olen. Minulla on maailman ihanin ja kannustavin mies sekä terveet lapset, joita rakastan yli kaiken. Tällä hetkellä elämässäni on pelkkää iloa ja toivon, että elämä jatkuu juuri tällaisena, kun se on ja, että selviämme perheenä aivan jokaisesta vastoinkäymisestä mitä matkaan mahtuu!

Nyt toivotan teille kaikille lukijoille oikein mahtavaa kesää! Itse aijon nauttia kesästä aivan täysillä ja kirjoitella lisää kuulumisia heti, kun pääsen tietokoneen äärelle.

You may also like...