Trendikkäiden lastenvaatteiden verkkokauppa

Lasten vaatetusmuoti on ehdottomasti sydäntäni lähellä ja haluan pukea lapseni tyylikkäästi, mutta myös kestäviin vaatteisiin. Lapsen kannalta vaatteiden tietenkin pitää olla mukavia sekä käytännöllisiä eikä vain näyttää nätiltä. Itse suosin kotimaisia yrittäjiä ja mieluummin panostan laatuun, kuin ostan markan bodyn ja muutaman käytön jälkeen se ei kelpaa edes siivouskluutiksi. Rakastan ajatusta siitä, että vaate voi kestää lapselta toiselle ja panostamalla kestäviin lastenvaatteisiin vähennän omalta osalta kulutusta, jota tämä maapallo ei kauaa enää kestä.

Nykyajan lapset puetaan huomattavasti tyylikkäämpiin asuihin, kuin minun ikäpolveni ollessa puettavassa iässä. Muoti ja trendit näkyvät lasten ja vauvojen vaatetuksessa ja toisinaan kyllä huomaa, että lapsia puetaan kuin pieniä aikuisia. Onko tämä hyvä vai huono asia, on mielestäni makuasia. Kunhan lapsi viihtyy vaatteissaan, pääsee kunnolla liikkumaan ja vaate sietää useampia pesuja, on tarpeeksi hyvä.

Innolla tutkin aina verkkokauppojen tarjontaa ja innostun, kun näen hyvännäköisiä, käytännöllisiä sekä laadukkaita lastenvaatteita. Tilanne vain paranee, mikäli sivustolla sattuu olemaan alennusmyynnit, kuten aika monella taitaa tähän aikaan vuodesta ollakin. Verkkokaupoissa shoppailu on huomattavasti helpompaa, kuin koko pesueen vieminen ostoksille. Yksinkään kun ei kovin helposti kaupoille pääse pyörimään. Tykkään istua sohvan nurkassa aamukahvin kanssa ja tutkailla verkkokauppojen antia aamuisin, ennen muun perheen heräämistä.

Ilokseni olen löytänyt trendikkäiden lastenvaatteiden verkkokaupan, joka myy myös piensisustustuotteita. HiP-KiD on vuonna 2015 perustettu verkkokauppa, joka todellakin myy trendikkäitä, hyvännäköisiä, kestäviä sekä aivan ihania lastenvaatteita ja mitä suloisimpia sisustustuotteita. Monella instavauvalla olet varmasti nähnyt pilven muotoisen pöytätabletin ja se onkin yksi tämän puodin myydyimmistä sisustustuotteista! Kyseessä on myrkytön, silikoninen, KG Designin hauska pöytätabletti, jolta kelpaa sormiruokailla. HiP-KiD verkkokaupassa on myös naistenvaatteita tarjolla, ja täytyy myöntää, että jokuset leggarit sieltä olen myös itselleni tilannut.

hipkid tuotteita

Erilaisia brändejä verkkokaupasta löytyy melkein kolmekymmentä ja lisää tuntuu tulevan koko ajan. Muutamia mainitakseni täältä löytyy muun muassa Vimma, Papu, Mini Rodini, Design Letters sekä Kukukid. Vimman suosittua lettikangasta löytyy useammasta eri tuotteesta, Papun unisex tuotteiden  valikoima on huikea, Mini Rodinilta löytyy taaseen satoja ihania vaatteita sekä asusteita ja Desing Letters tarjoaa tällä hetkellä erittäin suositun viestitaulun kirjaimineen. Paljon graafisia kuvioita, unisex-tuotteita, ihania printtejä, lapselta toiselle kestäviä ja haluttuja vaatteita löytyy HiP-KiD verkkokaupasta mielin määrin.

Verkkokaupasta tilaaminen sujuu helposti eikä ongelmia ole tullut vastaan. Toimitusmaksukin on hyvin pieni kotimaassa ja mikäli tilaa yli 100 eurolla, saa ilmaisen toimituksen Suomeen. Ja usko pois, tuo satanen tulee kyllä vähän liiankin helposti täyteen, kun löytää vaikka mitä ihanaa. Mahtavaa tässä verkkokaupassa on se, että se tarjoaa kansaiväliset toimitukset eli voit tilata HiP-KiDiltä tuotteita muuallekin kuin vain Suomeen! Toimitus on nopeaa oman kokemuksen perusteella ja voin vahvasti suositella verkkokaupassa asiointia.

HiP-KiD verkkokaupalla on erittäin aktiiviset Facebook ja Instagram tilit, joissa ilmoitetaan myös etukoodeista, joten ne kannattaa ottaa ehdottomasti seurantaan. Muutenkin tykkään seurata tätä verkkokauppaa sosiaalisessa mediassa kuin vain alennuskoodien toivossa. Suurimmassa osassa lastenvaatteiden myynti-ilmoituksissa sekä uutuuksia esittelevissä kuvissa seikkailee aivan ihastuttavia lapsosia, ja luulenpa näiden olevan yrittäjien omaa jälkikasvua. Se tarkoittaa, että tuotteiden myyjät käyttävät itsekin tuotteitaan ja se taas luo luottavaisemman mielen, että vaatteet ovat käytännöllisiä sekä lapsiystävällisiä.

Joka kerta saadessani tilauksen, tulee vain niin hyvälle mielelle. Tuotteet ja vaatteet ovat kauniita, trendikkäitä, niistä tykkää sekä äidit että lapset ja toimitus on nopeaa, että mieskään ei ehdi tajuamaan mitään. Vahva suositus siis HiP-KiD verkkokaupalle, johon pääset tutustumaan osoitteessa: https://www.hip-kid.fi/.

hipkid mini rodini

Ihastuttavat kuvat ovat HiP-KiD verkkokaupan viralliselta Facebook sivulta.

You may also like...